det nya jobbet

Nu är det verkligen dags för ett inlägg, eller ja det var dags för längesedan. Men internet har krånglat och jag har varken varit hemma hos mamma o pappa eller haft tid för datorn.

Nu är det en vecka sedan jag kom hit från Paris. Det känns så konstigt. Det känns som att Amanda är kvar där nere, pratar franska, umgås med sina underbara kompisar, promenerar i solen och kollar på de vackra byggnaderna.    Men.... det gör hon inte.  Jag är verkligen 2 personer.

image2422 dagar efter jag kommit hem började jag mitt nya jobb: tågvärd på mittnabotåget Sundsvall-Östersund-Åre-Storlien.   Jag tycker jobbet passar mig riktigt bra, jag träffar mycket människor och turister, svarar på frågor och servar dem.
jag jobbar 07:30-20:40, 7 dagar i sträck. Det är väldigt långa dagar och tufft men efter denna jobbarvecka är jag ledig en hel evcka, underbart!
Så då har jag tid att göra vad jag vill, detta kommer jag jobba med till höst iallafall sen får ci se om det även blir längre fram också. Det är dags att börja tänka på framtiden igen.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Låter som ett kul jobb :)

2008-04-23 @ 12:19:12
URL: http://unreal.blogg.se
Postat av: anne

Välkommen hem igen! Även fast det va ett tag sen :P Grattis till jobbet också, det låter som ett väldigt roligt jobb. Hoppas allt annat är bara bra med dig! Kramar

2008-04-23 @ 17:50:04
URL: http://enna.blogg.se
Postat av: malin

jaha, så det är dig man ska höra av sig till när man vill åka gratis tåg? :D haha! skämtåsido! trivs du bra hemma, eller saknar du paris? kram!

2008-04-23 @ 20:12:46
URL: http://malinq.blogg.se
Postat av: linda

Ah, hur fick du det jobbet? Jag vill ocksa! Fast inte sa langt norrut da, da kommer det ju kosta en formogenhet att ta sig hem till Narke :P
Soker man pa SJ:s hemsida eller nagot sadant?

2008-04-26 @ 22:40:37
URL: http://angelinside.blogg.se
Postat av: linda

Okej, tack! Ja, aupair ar verkligen fantastiskt.. jag var i Schweiz forst, och nu ar jag i Amsterdam. Ska eventuellt till Irland senare, men jag vill ha nagot pa hemmaplan ocksa om det skiter sig :P
Ha en bra dag!

2008-04-27 @ 12:51:16
URL: http://angelinside.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Blogg/hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0