De svenska hollywoodfruarna

Maria Montazami + Anna Anka + AgnesNicole Winther = Svenska hollywoodfruar.
Hela Sverige snackar om dem. Syns i tidningen varje dag och i tv:n en gång i veckan.
Vad är det som får oss att vara intresserade av deras liv? Deras utseende? Deras livsstil? Att håna dem och dumförklara dem?
Maria Montazami anser jag vara den typiska hemmafrun. Hon fixar och donar, bara för sig själv. Går på manikyr, lämnar hunden på klippning, träffar vänninorna m.m. I senaste avsnittet var hon så lycklig att hon köpte något för egna pengar (Fast att arbetet hon gjorde var för hennes man, alltså hans pengar). Hon köpte något som hela familjen hade nytta av.. trummvirvel.. Ett kylskåp i garaget. okej?
Anna Anka berättar om hennes och makens otroliga sexliv. Hon går med barnen på modellauditions. Hon har slutat att jobba som personlig tränare för att hennes man Paul Anka inte vill att hon ska frästas att vara otrogen, hon går med på det. okej?
AnnaNicole
är mest plastikopererad av brudarna och även äldst. Hon har gjort en film som hon produerar själv och spelar huvudrollen i, som kostat 30 miljoner att göra. Nu gör hon allt för att sälja den. Hon är nyskild från sin 3:e make och försöker hitta kärleken igen, i en annan miljonär. okej?


Kräftskiva

Jag älskar kräftor och alla andra skaljur. Men i år har dte inte blivit någon kräfskiva eller liknande så jag blev lycklig när Caroline och Linda anordnade en i fredags.

Kräftor!!!


Vi var lagomt många. Vi var 11 + 2 barn så var var varken för lfå eller för många.


Sen gick vi såklart och testade lekparken lite.


Tack Caroline och Linda för att ni ordnade så bra kräftskiva. det var en riktig lyckad kväll  <3


Ett stort underbart grattis till Stina

En tjej som vars blogg jag har följt till och från i många herrans år blev i tisdags mamma till en liten Mayia.

Så rätt var det är så blir Stina's blogg en mamma blogg, det kommer att bli interessant o se hur hon klarar mammalivet som första barn mamma och se hur det lilla pyret växer.

Jag gillar inte mamma bloggar men Stina har jag ändå skapat en slags relation till eftersom jag har läst hennes blogg så länge så jag kommer fortfarande att kika in lite då och då, för att se hur hon mår.

Gå in till henne och gratulera henne och sambon.
http://Stinalee.se

-------------------------------------------------------

Annars så börjar jag bli lite förkyld, jag går och hostar som en kedjerökande  men ändå är det full fart i helgen.
Ikväll blir det kräftskiva med utgång. Imorgon blir det tjejkväll med utgång och träning på detta med. Jag hoppas att detta är rena medicinen och att jag blir 100% på topp igen :)

Min nya idol heter Beyoncé Knowles

Vackra röst. Vackra låtar. Vackra kropp. Vackra filmer. Vackra kläder. Vackra hår. Vackra hjärta.

Vackra människa. Beyoncé Knowles
Mina UK

Denna klänning klickade jag hem från Tradera idag för 200 kr.


Charlie did it.. again!

Alla har vi sett när Charlie biter sin storebror Harry i fingret. Har du inte?! Vad du är efter.. men här får du en chans att bli uppdaterad:Och nu händer det, igen!
1:05 är höjdpunkten. Jag skrattar så jag dör!


Älska accenten!


Roar och Road


"Säg rätt nu annars biter jag dig i fingret."

Ja sånna här grejer säger min kollega. Lokföraren Anders, 56 år.

Och eftersom jag är lättroad så passar vi bra ihop på jobbet. Han roar och jag blir road.

Cancern vann

Patrick Swayze. Han har huvudrollen i en av de mest klassiska filmerna men nu de senaste åren har han varit sjuk i cancern och imorse vann den över honom.

Cancer är bajs. Den förstör så mycket. Jag har ett rosa band, som visst är för bröstcancer men den tar många liv den med. Jag har gett många av mina vänner det rosa banet som finns i guld på guldfynd, så blir det en riktigt fint brosch samtidigt som man har gett pengarna till något gott.

Gör fler rosetter i flera färger! Prostata är redan blå. HIV är röd.
Det är bara att fortsätta att bygga på regnbågen: Leukemi gul. Lungcancer grön. Skelettcancer vit. Barncancer orange.
Det blir nog mitt framtida projekt att skapa. Komihåg vart ni läste det först.
Jag vill att människor ska vara odödliga. Det är min största önskan.

Uppskattning

Jag som jobbar som konduktör får möta otroligt mycket vanligt och ovanligt folk om dagarna. Ett av det roliga är de söta stammisarna som åker dagligen som man kan små prata med och önska en trevlig helg. Det har hänt att jag fått någon grej ibland, Nu senast fick jag ett par stickade tofflor från en tant som jag hjälper med väskan varje gång hon åker. Tofflorna är perfekt att ha på sig när fossingarna är kalla. Att visa uppskattning är en fin sak.


Tofflorna på under tågresa från Sthlm-Östersund, efter 1 vecka i Paris.
De har det kallt på SJ tågen, brrr!


Fredagsmys!

Jag är en dålig bloggare och ni är underbara och hänger kvar för titta förbi här varje dag ändå. Hjärta till er!
Jag har flyttat till en ny lägenhet igen som jag har tillomed årsskiftet. En 1:a i centrum och nära till jobbet, jag trivs bra! Jag har jobbat jobbat.. lugnt med folk på tåget men vi har haft mycket fel på fordonen så det har varit en tuff vecka men nu är jag leeeedig :)  Jag jobbar extra på dagispå måndag så då blir jag ute på landet några dagar.

Mycket resor har jag att planera in i höst.

Carolina har flytt från Paris till Berlin. En stad jag aldrig har varit i så det blir ett måste i höst att hälsa på där och sedan såklart åka till josefin i Paris igen och prata den underbara franskan.


Jag och Kajsa på storsjöyran i somras. Nu bor hon i Stockholm med Hanna så en visit dit blir det!


Jag har fått utslag som kliar jättemycket! Jag vet inte vart dem kommer ifrån, ifall jag är allergisk mot något? Så jag har legat sömnlös nu i 2 nätter och kliat ihjäl mig. Mammas bil har jag i helgen för jag vinkade av henne och lillasyster som sitter på planet till Kreta nu, härligt härligt!

Ikväll blir det fredagsmys me Caroline. Middag och filmkväll <3  Men innan dess blir det att fixa lite naglar och klippa håret.

Fredagmys med denna ikväll. Men kanske inte så här vilt ;)


RSS 2.0