De svenska hollywoodfruarna

Maria Montazami + Anna Anka + AgnesNicole Winther = Svenska hollywoodfruar.
Hela Sverige snackar om dem. Syns i tidningen varje dag och i tv:n en gång i veckan.
Vad är det som får oss att vara intresserade av deras liv? Deras utseende? Deras livsstil? Att håna dem och dumförklara dem?
Maria Montazami anser jag vara den typiska hemmafrun. Hon fixar och donar, bara för sig själv. Går på manikyr, lämnar hunden på klippning, träffar vänninorna m.m. I senaste avsnittet var hon så lycklig att hon köpte något för egna pengar (Fast att arbetet hon gjorde var för hennes man, alltså hans pengar). Hon köpte något som hela familjen hade nytta av.. trummvirvel.. Ett kylskåp i garaget. okej?
Anna Anka berättar om hennes och makens otroliga sexliv. Hon går med barnen på modellauditions. Hon har slutat att jobba som personlig tränare för att hennes man Paul Anka inte vill att hon ska frästas att vara otrogen, hon går med på det. okej?
AnnaNicole
är mest plastikopererad av brudarna och även äldst. Hon har gjort en film som hon produerar själv och spelar huvudrollen i, som kostat 30 miljoner att göra. Nu gör hon allt för att sälja den. Hon är nyskild från sin 3:e make och försöker hitta kärleken igen, i en annan miljonär. okej?


Kommentarer
Postat av: Jannike

HAHA tummen upp for detta inlagg!!

2009-09-30 @ 23:35:54
URL: http://holdmypocket.blogg.se/
Postat av: Maria

Bra inlägg! power ^^

2009-12-10 @ 17:58:20
URL: http://kattdocka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Blogg/hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0