Pudersnö

Jag har lite för roligt för att blogga så jag lovar att skriva av mig lite när jag har en tråkig minut.
 
vi har iallafall jävligt kallt i Jämtland och en massa snö. Om 1 vecka åker jag tillbaka till Gold Coast och jag längtar ihjäl mig till julafton!!


Idag kan jag le litegrann

Nu har jag fått det bekräftat. Jag har studentvisum i Australien tillomed Mars 2014 och det känns underbart! Nu är har jag bara en ända grej kvar att fixa och det är att söka till de kurser som ingår i mitt program. Ja jag har kommit in och tackat ja till min utbildning men man måste som anmäla sig till kurserna och efter det kan jag få mitt schema och börja planera hur jag ska jobba på sidan av osv.

Jag har varit en datanörd nu också och installerat om min data från XP till Vista som inte alls var så smart som jag trodde, Vista är jättesegt jämfört med XP.. suck..

Jag har jobbat en del på tåget nu medans jag varit här och det är alltid behövligt med pengar men annars så träffar jag släkt, familj och vänner, kollar på svensk tv, äter mat, tar långa promenader och njuter av den friska luften. Innan jag åker tillbaka till Australien den 28:e dec så ska jag såklart återförenas lite med min snowboard.

Ja Gold Coast, du har ingen aning om vad jag saknar dig!

Sunset

solnedgång över oviksfjällen och storsjön igår vid 14:30 tiden.

På svensk mark

Förra fredagskväll landade jag i Sverige för första gången på 10,5 månad och jag fick träffa min familj. 10,5månad är en lång tid utan att ens ha pratat med dem på skype, som tur var såg dem ut som vanligt.

Jag var förfärligt trött efter att bara sovit någon enstaka timme på den 1,5 dygns långa resan från Australien. Men ändå var jag alldeles för energisk för att somna så jag satt uppe och pyssla till 4 och sov till 9. Så är jag när jag är jetaggad, jag kan inte sova men dagen efter det så hmnade jag i koma i 12 timmar istället.

Jag har nu varit här i 1,5 vecka och jag har hunnit med så himla mycket. Träffa de flesta vännerna, träffat hela släkten, jobbat, festat och fixat ett och annat. Det känns bra så nu kan jag chilla i 3 veckor till :) Vi har det ganska kallt i norr men det är soligt, så fint det är.

På väg till vännerna i Åre


Så här såg det ut när jag flyttade mina grejer. Vad mycket man samlar på sig på 1 år! Blev i slutändan totalt 3 st 80 litersboxar, den stora röda säcken, surfbrädan och småpåsar. Och nu hade jag nästan bara julklappar i väskan när jag kom upp så jag ska ta medmig ännu mer grejer ner :)

RSS 2.0