Ma casa

Mamma och pappa har väntat så på bilder från min nya lägenhet nu när dem har hört från Emma (lillasyster) om hur fin den är. Jag och Ellen har kontrakt till slutet av juli, vi får se om vi förlänger det. Vi trivs riktigt bra hittills, så nära till havet och vi har pool också. Balkongen är det vi använder som matbord och själva matbordet är mest kontor. Vi har varsitt badrum med toa vilket är väldigt skönt att slippa dela, man får duscha och sminka sig hur länge man vill utan att tänka på någon annan ;)

Adressen är:
10/220 Surf Parade
Surfers Paradise QLD 4217
AUSTRALIA

Hallen - Vardagsrummet - Matsal/kontor - kök


Vardagsrum och kök


Tvätt/städvrån - Mitt rum - Mitt badrum


Balkongen, egen grill och havsutsikt.


Ellen's graduation

Igår var Ellens (min sambo) dag, hon hade nämnligen sin graduation ceremoni och har nu sin kandidat examen i Bachelor of Business. Men hon är fortfarande kvar på Bond 1 år till för hon pluggar sin Master of Business.

Jag, Ellen & Bailey. Ett systerkort??


Ellen vid Bond University skylten


Senare blev det poolparty hos Tara och Carli men jag åkte hem ganska tidigt för jag var tröttare än någonsin. Jag sov 11 timmar inatt och jag tror att det behövdes för jag har inte haft en lugn helg på veckor då det har varit resor hit och dit och camping turer så det var skönt att vara hemma idag. Har chillat lite på stranden med Beck och James och nu bär det av för middag hos familjen Maher som är Ellens australienska familj.


Pappas dag!

Grattis världens bästa pappa på 47 års dagen! Vi hörs senare idag, nu ska jag iväg på Ellens (min sambo) Graduation ceremoni.


Min första bil

Jag har nu min första egna bil och vilken frihet det är!
Det är en vit Toyota Camry Sedan -89
Pauser från Gold Coast

Det har varit mycket jobb och resor på sistone men nu slänger jag in ett blogginlägg.
Syrran är nu tilbaka till Sverige och innan hon åkte hann vi med en roadtrip till Brisbane, Sunshine Coast, Australia Zoo och Fraser Island och förra helgen var vi i Melbourne.Nu i helgen har jag campat med Noodles c/o för det var hans födelsedag förra veckan så vi campade vid floden en bit från hans pappas hus på landet. Vi vandrade upp till Mount warnings där man får se soluppgången först i Australien då vi även såg en giftig svart orm, vi fiskade, badade och hade det riktigt trevligt. På söndagen var jag på 8års kalas som innebar poolparty och tårta. Vilken helg!Nu är det 3 veckor kvar tills jag börjar universitetet och det känns mer och mer nu men jag känner mig ganska förberedd nu och jag kommer att jobba ca 12 timmar i veckan som simlärare, så det blir bra med extra cash!

RSS 2.0