Gul och blå

Varje gång jag surfar så slår jag mig gul och blå. Vågorna är ganska ofta för tuffa för mig men vad gör man inte för att lära ig något? Mitt nyårslöfte är att lära mig , det behöver inte vara jättebra men måttligt vore underbart!

Blåmärke och skärsår på sammas tälle (förlåt,bilden är väldigt suddig)

Traningmorgon

Det ar sa kontisgt att inte tugga en enda tugga. Jag ar inne pa min tredje dag pa detoxen och jag tycker att verkligen ALLA ater mat omkring mig, jag ar sa sugen. Jag kanner lukt av mat overallt ocksa..
4 dagar kvar...

Imorse kl 6 motte jag upp 3 kompisar nere vid stranden ca 20 min hemifran mig for en morgonsurfing.
Vagorna var lite val haftiga for mig sa jag blev ganska slagen men det far en att vakna pa morgonen!
Nu ar jag pa skolan, har precis kommit fran gymet sa nu ar jag ganska trott men snart ar det grupparbete och sen forelasningar.
En lang dag..


Mjolkstuvade makaroner... Jag drommer..


Detox


Detta är den första dag av mitt livs första detox
. Vi får se hur det funkar. Detox är rekommenderad att göra ca var 6-12 månad för att rensa igenom kroppenfrån allt skit.
Jag använder mig av Lemon Detox då man ska dricka en dryck och vatten i 1 hel vecka. Det är dag 1 och jag vill verkligen tugga på någonting, jag är inte hungrig utan bara tugg sugen.Det har varit en lugn helg. Igår(lördag) jobbade jag på morgonen,pluggade lite och var sen hos Elin, Brendan o Phoebe hela kvällen. Idag vaknade jag vid 7, tittade på 2 filmer innan jag satt igång med pluggandet. Kemin blev lite svår så jag tyckte det satt bra med en liten pause för att blogga..hamna hos frisören

Råkade på impuls glida in till frisören på fredagseftermiddagen efter skolan.

Det blev en lugg

Quiksilver Pro

Sa nu har jag haft min forsta vecka som student, det har gatt riktigt bra. Det har mest varit info om forvantningar och sant infor alla kurser men forelasningarna har satt igang bra. Jag har kvar mitt jobb som simlarare och jobbar torsdag och fredag mornar och for tillfallet ar det en tjej som har knaoperation sa jag jobbar lordag mornar ocksa nu nagra veckor.


I lordags efter jobbet akte jag och nagra kompisar till WhiteWaterWorld och akte en massa vatten rutschkanor, helt underbart att fa vara barn for en dag och bara skratta och leka av sig. Sen blev det lite husfest och utgang med andra kompisar.

Igar (sondag) var vi pa surftavling i det fina vadret.
Rihanna!

I helgen var jag och nagra kompisar och sag Rihanna live, det var en riktig upplevelse och man kan inte vara annat an avundsjuk pa denna vackra varelse!


Som ni ser sa var jag langt framme fast att jag typ var tusende personen in. Alla sprider ut sig inne i arean och ingen vill sta pa sidan dar vi stod men vi sag riktigt bra och hon var bara 3 meter ifran mig.

Kan inte skriva å, ä eller ö for jag sitter pa universitetet. Jajjemen nu ar jag student! 3:e dagen har precis borjat och det gar bra hittills, jag forsoker vara sa ambitios som jag kan nu i borjan sa jag kommer in i det. vissa grejer ar svara men det mesta ar interessant.


RSS 2.0