min dröm vovva

Den dagen jag bor i hus så kommer jag köpa en hund innan jag köper soffa!
Och det kommer bli en sådan: Berner sennen


Att bara vara

Något som jag inte får känna väldigt ofta men som jag älskar att känna ar "att bara vara".
Med universitet studier är plugget alltid i mina tankar med mitt siminstruktör som jobb är mina barn/arbetsmål alltid i tankar och sen är det alltid något med bilen, hemmet, vännerna som ska fixas och donas.

När vi var uppe i Port Douglas (200 mil hemifrån) så fick jag och Tara bara vara..
Vi var på ändlösa stränder där vi tog långa promenader, solade, klättrade träd, badade, retade krabbor, såg makalösa soluppgångar och solnedgångar. Det är när man bara få vara man inser vad livet handlar om och vad underbar världen är för i vardagen hinner vi inte se sådant.

Det var i Port Douglas vi fick färg. Jag blev en pepparkaka, ganska brun Och Tara blev en pepperoni, röd och fräknig!

Trädklättring, jag ser ut som en liten ödla


Bada!!


Strandpromenader


Jag retar en krabba


Dykning

Under vår roadtrip så dök jag för första gången i mitt liv i Whit Sunday öarna. Jag har alltid velat testa dykning och har funderat flera gånger på att ta dykar cert men det har aldrig blivit av men nu när vi var vid det största barriär revet i hela världen så kan man ju inte neka och vi fick det till jättebra pris for min kompis brukade jobba som dykinstruktör pa den båten vi dök med.

Första dyket höll dykinstruktören hårt i mig och vi var pa ca 5 meters djup då vi såg den enorma fisken, stingrockor och sköldpaddor. Det jag tyckte var obehagligt i början var andningen för man känner inte att man andas fast att man gör det.. jätte lustigt.

Andra dyket fick jag dyka själv utan att hålla någon i handen, det var en häftig känsla att vara så lätt under vattnet, att andas och se allt då vi var ända ner till 10 meters djup.

Stationen där all dykutrustning var


exalterade brudar innan dykningen!


Tara, instruktören Adam och jagPå vägen tillbaka till land mös vi med våra favoriter, Chefen Tseli & Dykinstruktören Pete!


Snälla jultomten: ge mig ett dykar cert i julklapp!

Roadtrip på vårlovet

Måndag, tillbaka i skolan efter en veckas underbart vårlov. Förra fredagen efter jobbet tog jag och Tara vårt pickopack i bilen och körde 200 mil norrut och hamnade i Port Douglas och sedan körde vi sakta men säkert neråt, stannade vid fantasitska platser och kom hem igår kväll (söndag).

Här är en karta hur vår vecka har varit.


Vi snorklade och dykte i stora barriär revet (storsta korallrevet i världen) flera gånger har vi sett stingrockor, fiskar, skoldpaddor. Det var första ga\ången i mitt liv som jag gjorde riktig dykning och jag kan säga att jag har en ny passion.
Vi har sett obeskrivliga soluppgångar och solnedgångar, gått härliga strandpromenader, retat krabbor, skapat nya kontakter..

Jag visar bilder strax :)

RSS 2.0