dansa och tänk på saken

Har inte ni samma tanke som jag?
Alla bara älskar de bilder som tas inne på krogen en blöt fredag kväll. Efter några glas. några danser. Skratt och släng med håret så är man fortfarande lika het som på förfesten!     NOT
Tack brudar för att ni förgyllde en kväll i mitt liv.

Blå som en himmel

Jag har hittat en fin klänning på Topshop.com.
Blå som himmelen. Utan axelband. Tyget draget åt alla håll. Jag vill ha...
Men finns inte i min storlek. Någon som vet om storlekerna på Topshop är ganska småa?
hoppas hoppas ;)
Klänningen finns i röd också men jag passar inte i rött, jag ser ut som en dansk korv då.
Inte så hett!

Annars är jag ute efter en ram till min Paris affish. Men på alla billiga affärer har dem bara till 50x70 och jag vill ha 60x80. Snacka om att snubbla på mål linjen.
Fr se om jag går till de dyrare ställerna och köper en, men i så fall blir det nästa månad. ska bara pengar till Paris nu.

Exakt!  om 2 veckor får jag krama om mina underbara kompisar, prata franska, äta baguetter och strosa runt på de härliga gatorna.
Jag stannar en vecka där o firar deras nationaldag.
LÄNGTAN

Recension och full fart

Jag var på en härlig tjejkväll med kompisar man inte träffat på länge och även helt nya ansikten. riktigt trevlig middag med god tacos och sedan bar det vidare till kvällens höjdpunkt.
Sex and the city (the movie). Jag hade inga högre förväntingar eftersom då skulle jag bara bli besviken om filmen inte levde upp till det jag ville.

Recensionen: En av det bästa filmerna jag sett på riktigt riktigt länge! Om du gillar seriern ska du absolut se filmen. Det är nu jag förstår att media har tjatat så mycket om denna film för den är verkligen klockren!
Medan man såg denna film var man inne i deras värld. Man genomgick alla känslor man nog kan känna.
Så arg att man ville slå någon. Så glad att man skrattade högt och hjärtlig. Så ledsen att tårarna inte ville sluta falla. Så medlidande att man kände klumpen i magen. Moderskänslor med "aawww".. ja listan kan gäras lång med alla känslor man fick genomgå genom filmen. Det var det som gjorde den så bra. den hade allt!
Vissa händelser förvntade sig man och viss kom som en chock. perfekt.

Tveka inte. du måste se den!

Jag är i Östersund nu igen, i lägenheten. Varit med familjen i 2 dagar, skulle egentligen stanna till helgen men ska jobba extra imorgon och på fredag s här blir det inte mycket vila.
Och på fredag blir det även partaj. nice nice.


Sex and the city

Ikväll är det premiären med stora bokstäver.
Sex and the city is in town tonight.
Jag hade inte planerat att gå, tänkte att jag hinner nog gå och se den någon gång efter premiären men så hör av kompis av sig som jag inte träffat innan jag åkte till Paris, alltså i augusti. Hon och ett tjejgäng har biljetter och bjuder med mig.
Snacka om härligt oplanerad tjejkväll med god middag som sedan avslutas med sex and the city.

Det har varit mycket snack om denna film i media, ALLDELES för mycket enligt mig. så jag ska inte ha några förväntningar så får vi se vad jag kommer att tycka om denna film.

En bild = Tusen ord

Ibland har man de dagar så man tänker lite tillbaka i tiden och nästan återupplever demkänslorna man hade då och så kommer känslan av saknad och man vill uppleva den dagen igen för att göra den ännu klarare och ge den en ännu större plats i hjärtat. Så synd att man inte kan kontrollera tiden.

Denna bild är tagen för nästan exakt ett år sedan. Våran student vecka och vi har fullt upp att göra skolans största plakat. Vårat.  Vi står nog och funderar på vart vi ska börja, Hanna ser ut att ta steget. Jannike (längst till höger) har världens tuppkamm av okänd anledning och jag har en kisstråle (?) eller vad tusen är det, jag siktar på Mia iallafall.
Mycket underhållande bild.


Resultatet.

Jannike och jag ser ut som små pygméer

Tillbaka till overkligheten

Jag är tillbaka efter utan internet i nästan 2 veckor. och det har gått förvånasvärt bra, förutom att man har lite blogglust av och till.
Tillbaka till overkligheten, för det är väl vad internet är, verkligheten är mitt liv som händer utanför denna datazon som jag sitter i nu. I min verklighet har jag jobbat hela dagarna 10 dagar av 11. nu är jag ledig 3 dagar så är hemma hos mamma o pappa o vilar upp mig :)

Mitt knä har krånglat lite under arbetsveckan.
Av ingenting gick det ur led när jag jobbade och fy va ont det gjorde men jag tryckte tillbaka det snabbt. och sen blev jag halt i två dagar, jag gick som att jag hade skitit på mig. haha

Jag måste nog kolla upp det knä, hänt flera gånger i flera år, men jag vill inte gå med gips, sånt har jag inte tid med men man kanske måste låta hälsan gå först någon gång...

Någon som gjort en sådan operation? jag vill gärna höra hur den går till och hur det har gått efteråt..

Jag ska nog gå till DR McDreamy och kolla knät snart  :)

RSS 2.0