Temat är PIRAT!

Amanda Pirat tog med sig sina papegoja Anni på Piratfest!


Grabbarna förbereder badtunnan och super ner Polle (papegojan)


Yasmine med sin negerslav Marcus


I badtunnan!
Efter 12 timmars festande och 1,5 timme sömn så var vi tillbaka i staden. Anni var sugen på Subway så klockan 10 på söndagmorgon går hon runt i sin papegojadräkt och barfota i centrum och jag har Annis kläder på mig och ett par kalsonger. Galet.

Den här världen är så underbar!

Och jag vill inte lämna den.    Paris <3


Nu åker jag till lyckan

Allt är packat inför kvällen. Imorse hade jag tusen grejer att göra så jag hade ställt klockan på 0615 för att vara säker på att inte glömma något, men så vaknar jag när min digitala klocka står på 0312 men jag tyckte det såg ljust ut så jag kollade på min andra klocka och den stod på 0702 och jag börjar 0730 så jag fick inte mycket gjort alls om jag säger så!   Stört att min digitala klocka hakade sig, ritkigt konstigt!

Och sen kom jag på att jag inte alls tänkt på passet och det är såklart hos mina föräldrar så pappa är hemma och letar efter det nu för att sedan lämna över det till mig ikväll när jag jobbar. Och i mitt horoskop stod det idag, "en olycka kommer inte ensam."  Så nu väntar jag på vad som ska hända som jag inte är beredd på...


Men ikväll kl 2050 lämnar jag tåget från Östersund och åker ner mot Arlanda och mitt flyg till Paris går imorgon förmiddag.
Det ska bli otrolig kul att träffa mina fina vänner där igen, det var december jag träffade dem sist. Så mycket att göra och prata om. En vecka lycka :)

Hair stylish

Idag har jag en fläta i håret. det är inte ofta men ibland är det kul att variera sig. Lillasyster frågade om jag köpt flätan på glitter men icke, det är min egna fläta med mitt egna hår.
Gör en vanlig fläta nedanför örat och sno sedan flätan runt huvudet och sätt fast med hårspänne. Riktigt snyggt och skön frisyr att hålla luggen borta. Glöm  inte att tuppera håret innan så det blir snygg volym :)

Just Dance Lady Gaga

Fan va skönt att ta pause från bloggen lite :) haha   Jag har hunnit fylla 21 år, festat och varit på storsjöyran. Tusen grejer har hänt på så kort tid. Här är bilder från Lady Gaga på storsjöyran här i Östersund. Jag stod längst fram! Det var mer folk som såg henne här än på hennes konsert i Stockholm, tchi fick ni! Alla korten är tagna av mig

Hon är nutidens Madonna. Lady Gaga kan sjunga och showa! She's cool

RSS 2.0