Donera organ!

För flera år sedan bestämde jag mig för att jag vill donera mina organ när jag dör
. För mig är det en självklarhet.
När jag ligger där död, vad ska jag då med mina organ till? Dem gör ju ingen nytta i en död kropp som ska ner i graven. Jag finns inte längre då behöver inte mina organ finnas kvar i mig heller. Tänk vad liv man kan rädda! Ge organ till barn som har hela livet framför sig eller någons mamma och man kan också kryssa i om man vill ge organ till forskningen.

Donationskorten finns på apotek och värdcentraler. Fyll i kortet och registrera dig även på hemsidan där du även kan läsa lite mer om donation. Jag har ett kort och är anmäld i registret på internet.


Om det är någon som känner att dem inte vill donera sina organ så skulle jag vilja veta varför? Jag kommer inte på ett enda negativt med det. Ingen behöver ha sina organ kvar ner till graven utan ge det till dem som vill ha livet i behåll.
Rädda liv och registrera dig!Min första tatuering

När jag och Caroline var i Thailand så tatuerade vi oss samtidigt. Caroline hade bestämt långt innan att hon skulle tatuera sig under resan men jag gjorde det på impuls. Idag är det exakt 4 månader sedan vi gjorde det. Det var den 21 mars i Patong Beach i Phuket. Tänk att det är så längesedan vi var på våran resa.

Jag gjorde 4 st stjärnor som representerar de 4 st i min familj. Föräldrar och syskon.

1 vecka till 21 år

Om exakt 1 vecka fyller jag 21 år. Jag jobbar den dagen men tänkte köra en utgång på lördagkväll med lite vänner så man får fira lite fast att det mitt i jobbevckan, men man levar bara en gång och jag kommer inte att dö av lite trötthet.
Och sedan har jag ju hela storsjöyran helgen att fira med så jag är jätteledig från jobbet :)

Presenter från vänner betyder så mycket för mig. Alla är kreativa på olika sätt och är olika som personer..
Ett fotoalbum med Paris bilder från Carolina o Josefin, en ritad teckning från Kajsa, vackra smycken från Hanna, en cd från Jannike  ja listan kan göras lång på vad fina presenter man kan få av vännerna :)  Så enkla men dem kommer från deras hjärtan, det betyder.

Så alla vänner är bjudna till mig kl 21 på lördag. Kom över på lite drinkar och födelsedagskakor :)


Blanda olika storlekar

Vi vet alla att framgångsrika modeller är smala. de flesta väldigt smala. Jag dissar inte smala men varför kan man inte blanda in olika tjejer med olika storleker?

De flesta klädmärkerna har storlekar upp till XL så varför kan dem inte ha en modell med L eller XL när dem ändå säljer plagg med dem storlekarna?

Jag blev lite glad och såg hopp när jag var inne på nelly.com och såg att dem hade lite tjejer med kruvor. Helt rätt!
Vi behöver mer av sånt, för att få ännu mer hjälp att känna att alla är olika men alla är vackra!

Plagg sitter inte bäst för att det är minst. Om tjejen har rätt attityd, smink och passform så sitter det minst lika fint!

In med XS, S, M, L och XL i en salig blanding ifall det sälja kläder i alla dessa storlekar istället för att bara visa upp det minsta plagget på de minsta tjejerna!

Jag var steget före..

Jag har en sak i garderoben som hyllar Michael Jackson, som jag köpte innan han dog och all uppståndelse. Jag lyssnade en del på hans musik innan allt. När jag var aupair i Paris åt Marie som då var 11 år så älskade hon Michael Jackson. Vi lyssnade ofta på honom och dansade loss :)  Och vi pratade ofta om att vi gillar han för hans musik men att han verkar lite knepig privat.
Jag köpte linnet i Bangkok för några ynka kronor och jag använder det en del och nu behöver jag inte vara den som köper en Michael Jackson tröja för att han är en död legend. Utan jag var steget före....  Jag hoppas bara att det inte blir mode med kläder med Michael Jackson på, jag gillar inte alls att ha liknande kläder som andra.. jag vill vara egen!

Nattblogg

Godkväll och snart är det godmorgon! Jag har varit ute på en spontan krogkväll med 2 vänner. Jag har jobbat 13 timmar idag och det blir samma imorgon/idag men vad gör det? Ibland får man offra sig lite för att ha skoj! Får väl se om jag ångrar det när jag vaknar om 3 timmar och ska jobba..
 

Underneath the clothes

Igår var jag på Lindex, vilket jag aldrig är annars men dem hade tag 3 betala för 2 på trosor. Så jag kom hem med 6 par trosor rikare :)   Det är sista dagen idag så dra på Lindex idag och köp snygga trosor!

Nu ska jag snart till jobbet och idag blir det Östersund-Sundsvall-Östersund-Storlien-Östersund så jag kommer hem kl 2045 ikväll, lååånga dag!

Nytvättade sänglakan

Det är underbart att lägga sig och sova i sängen när sänglakanen är nytvättade. Det luktar gott, är lent och rent.
Efter bara 3 timmars sämn i natt så lägger jag mig nu och sover min skönhetssömn och förbereder mig på en ny jobbdag.

Imorgon på lunchen ska jag träna järnet på gymet och sen ska jag boka klipptid. Nu är nästan allt mitt hår jämnlångt förutom min långa lugg men nu vill jag fräscha upp det med en rejäl uppklippning. Jag funderar på att ha det som jag hade det hösten 2007 som på bilden, vad tycks?


nyklippt hår för 2 år sedan. En favorit i repris?

Klänningfrossa

Allt fler klänningar kommer in i min garderob, så härligt när det är sommar men nu har ju finvädret försvunnit en hel del!
Men jag och Caroline kan ju köpa hur mycket klänningar vi vill eftersom vi åker till Australien efter jul, berättar mer om dem planerna en annan gång.

Denna kom nyligen hem till mig från Nelly.com.


Dem  har en massa fina klänningar inne nu, ville även klicka hem en underbar bikini men bara underdelarna finns kvar, det suger!

Helgens fasoner

dålig uppdatering men så blir det när man inte har lust att vara vid datorn utan umgås med folk istället.

I torsdag drog jag upp till Åre och badade och solade med Hanna på Åre strand och i Ullådalen, ritkgit nice! Hann även träffa Sofie Barkbåt en sväng på kvällen efter alldeles för mycket godis i magen.

 

Det är en häftig känsla att mitt i sommaren i värmen se snön ligga kvar på fjällen


Sedan på fredagen drog jag tillbaka till Östersund för att gå på lite partaj. Vi åt god mat,  spöade killarna på kub fast att vi var på förlorarsidan, sedan dansade vi järnet på marité och åt kvällsmacka på Subway. På lördagen upptäckte jag att mobilen var borta. Så jag satt på internet och väntade på caroline som på eftermiddagen äntligen visade lite liv ifrån sig. Mobilen var inte hos dem utan jag och Caroline hade glömt våra mobiler hos Christian såklart.
Elin kom in till Öset och vi dansade hela kvällen på krogen tills vi blev svettigare än någonsin, så kul. Sen upptäckte vi att elin som haft garderobsbrickan i bh att den hade tryckt av sig efter att ha legat där några timmar. Så på Elins bröst stod det 158. hahaha!
Dagen efter solade vi och åt ritkig frukost i Badhusparken.nu är jag hos mamma och pappa igen och äter upp mig. Nu står Lasagnen på bordet. Ciao

I bakar tagen

Sista dagen på arbetsveckan, äntligen! Denna vecka har inte varit kul. Värmeslag, förseningar, 1000 st norska fotbollsungar och åter hetta! Men nu är det bara sista vändan till Storlien sen är jag ledig under 7 fina dagar :)

Jag har bakat chokladbiskvier till mig och Lasse för fikat ikväll, jag hoppas han gillar det!

RSS 2.0