Mitt nästa äventyr: 13 januari 2010

I måndags satt jag och Caroline vid samma bord tillsammans ännu en gång. Samma bord där vi planerade våran förra resa. Bokade den. Betalade den, vårat förra äventyr, våran big trip.
Och denna gång betalade vi våran enkelbiljett till Australien. Vi åker den 13 januari 2010 från Stockholm, men byten i London och HongKong så är vi framme den 15 januari i Surfers Paradise, Australien. Vårat paradis och som vi längtar!!Denna stad har vi saknat och nu ska vi återvända!


Första träffen med kusinbarnet

Idag på min lunch så fikade jag och min lillasyster med våran kusin från Halmstad. Det var 3 år sedan vi träffade varandra så vi hade mycket att prata om. Hon hade med sig sin sambo och deras knodd som föddes i juni så det var mysigt! Bebisen var supersöt och världens snällaste, det var inget gnäll. Snälla bebisar får en att längta, jag längtar som tusan till egna barn för jag har alltid älskat barn och jobbar extra på dagis ibland.
Men jag har ett förnyft, att vänta tills jag har lekt av mig och har ett stadigt förhållande. Så lugn, inga knodds för mig än på ett tag.

Men visst ser jag ut som en mamma på kortet?
Min kusin vill inte ha kort på sin bebis på internet, vilket jag tycker är smart och något jag respekterar. Man vet ju inte vilka som ser bilderna och alla kan komma åt dem och göra vadsomhelst. uscha!


100 dagar

Idag är det 100 dagar till mitt nästa äventyr. Om 100 dagar sitter jag på planet till Australien och inte har en aning om när jag återvänder till Sverige. Jag är inte en sån spontan människa så detta blir en utmaning att inte veta mycket och inte ha så mycket planerat och det kan gå hur som helst, men jag är redo att ta fighten för jag vill testa något nytt och utmana mig själv. Det är så man utvecklas.

Vi ska alltså till Surfers Paradise, hitta en lägenhet och jag ska söka jobb. Allt ska bli riktigt spännande!

Om 100 dagar är jag här igen. Mitt Paradis!


Det första vitaSå var det första dagen på arbetsveckan.. igen. Det går fort. Idag när vi kom till Storlien med tåget så låg det ett snötäcke över byn. Plogbilen var ute redan i tisdags i Storlien, men va tidigt med snö i september! Tycker ni inte? Då var det skönt att komma tillbaka till Östersund där jag fortfarande kan släpa fötterna extra mycket i löven.

Jag har för övrigt en riktigt jobbig hosta som hållit i sig nu i 1 vecka. Hosmedicinen hjälper ingenting. Lungorna ömmar. Jag har inte sovit på 4 nätter, var extra jobbigt inatt när jag skulle upp och jobba idag. Jag kunde inte ens sova på lunchen idag pga hostan. Så kan någon droga ner mig så jag får sova en ynka timme? Jag ska lägga mig i tid ikväll så jag får mer tid för att slappna av..

Så imorgon blir det ett samtal till Herr Doktor. För och se om det bara är en riktigt irriterande ret/slem hosta eller något annat eftersom den suttit i ett tag nu.

RSS 2.0