Tack

I veckan kom postgubben och knackade på dörren kl 8 på morgonen med ett stort paket till mig.
I paketet låg det 1 plattång, Se&Hör, Måbra, 2 plopp, 1 bok,  1 godispåse, 1 godisask, 1 center och ett brev från min kära familj som önskade mig en sen påskhälsning.
Jag blev rörd och glad och bröt i tårar, för de bästa jag vet är överraskningar och att visa vänlighet.

Paketet som jag fick från Sverige


Så vill jag tacka mina fina vänner här, Caroline, Frida & Beck. Tack för att ni har stöttat mig idag när jag har haft det riktigt jobbigt, ni är dem bästa och jag är lycklig lottat som har er <3


#@&##(/##¤¤

Ja så arg är jag nu inombords. Detta har dött inom loppet av 3 veckor: Plattång, mobil och kamera utan att jag har tappat, bränt, dränkt eller klämt dem.

Plattången var den som dog först, var ca 3 veckor sedan. Den fick jag i julklapp så den var spillans ny och den gick inte att få varm.
Mobilen köpte jag i slutet av november och den dog igår. Den var helt normal på morgonen, jag pratade i den, sms:ade och lyssnade på radion senare precis när jag skrivit sms så ska jag ringa ett samtal och då går det inte fram. Jag tar ut batteriet för att starta om den men den vill inte starta längre. Datorn känner inte av den och inte laddaren heller.
Kameran dog idag, när jag stängde av den åkte inte objektivet in och kameran säger: objektiv fel. Den går inte att använda.

Plattången får jag en ny av Björn Axén som mamma o pappa skickar från Sverige.
Mobilen kommer jag kommer att funka om några dagar bara jag låter den ligga isär. Jag lånar för tillfället underbara Carolines gamla så att jag är kontaktbar.
Kameran, så hoppas jag också att det kommer en dag snart då bara objektivet åker in annars får jag köpa en ny någon gång.

Känns så typiskt att detta händer mig. Varför är det alltid så med mig och elektronik?! Jag har ingen inkomst så att lägga pengar på detta är inget jag kan göra och grejerna är ju nya också..  typiskt.

Påskhelgen

Vilken härlig påskhelg jag har haft. Fullt upp och det är så jag vill ha det så man slipper vara hemma och säcka runt.

Igår (lördags) var jag på stranden och solade sen fram mot kvällen kom Frida över på lite te. Hon och Cody skulle iväg på bio så jag fick skjuts av dem till ett uteställe där jag mötte upp Beck och hennes vänner och vi dansade natten lång.

Idag tog Beck med mig till Australienska kyrkan och det var en upplevelse vill jag påstå. Det var lite av en konsert, dem sjöng och några barn dansade och sen pratade såklart prästen emellanåt men det var ganska underhållande. Och det kändes så mordernt, lite som man kan tänka sig amerikanska kyrkan.

Kyrkan


Sen efter vi varit i kyrkan så har vi slappat hos Beck hela dagen. Eller ja hon har pluggat och jag har bara chillat och druckit liter av grönt te.


Grattis lillebror Oscar som fyller 16 år idag!!


Good Friday

Lång fredag på engelska hade kunnat varit Long Friday men det heter Good Friday. Alla är lediga här som i Sverige och på Good Friday får man inte äta kött, men ingen vet varför, så är det bara.

Idag har jag och Beck fiskat, vi fick en varsin men för små för att kunna ta hem och äta fast att jag tyckte min var sor nog. Sen satt vi oss i parken och åt glass i det fina vädret innan vi åkte hem till Beck där hon visade mig runt och så fick jag träffa hennes hund Roxy som är 14 år gammal!!

På jobbfronten händer det ingenting.
Jag har nu skaffat ett certifikat så jag lagligt får servera alkohol vilket behövs om jag ska söka jobb inom bar/pub/restaurang så jag kanske slinke rin på den karriären eftersom det inte verkar som någon vill ha mig i klädbranshen för tillfället. Jag vill ju ha sysselsättning när de andra är på uni och jobbet och så jag får träffa folk och få lite inkomst. På tisdag när påskhelgen är över blir det full fart med jobbsökandet!

Imorgon är jag ensam hemma så jag tar det bara chill. Om det är sol så blir det nog en stranden dag och sen utgång på kvällen. Söndagen kommer att ängnas åt surfing, underbart!

Jag och Roxy


RSS 2.0