Idag har jag andats

En skön ledig söndag. Vaknade helt utvilad kockan 8:30 och åt en god frukost. Jag hängde på Australia Fair på förmiddagen för att köpa klänning till en Jazzfest som är på lördag och jag kan inte visa klänningen här förrän på lördag men jag kan berätta att det var kärlek vid första ögonkastet.
 
Sen gick jag hem till Kate och Nathan för att träffa deras nya hundvalp, Dexter. Han var en gosig 3 månaders labrador kille men bet sänder mina händer gjorde han..
Vi tog med Kates hund Penny ner till stranden och vi fick även med oss Kates grannar Noodles och Boo men lilla Rustymedans killarna surfade hängde vi på stranden med vovvarna.

Kate med Penny på stranden idag


Nu sitter jag och kollar på Frida som pysslar en present till sin pojkvän, "vad tror du om det här?" "så här mycket?" "bättre?" "ojoj" "tror du detta blir bra när det torkar?" "Det vart faktiskt ganska fint" Jag älskar Frida

Fridas pyssel

Jag älskar denna dag för idag har jag funnits och andas...

regn

Jag hade gjort mig redo att gå till jobbet tidigt imorse men regnet sa emot mig så jag tog bussen. Lite extra tid för att äta en riktig frukost och chilla lite...
Ja vad har hänt sen senast?  Var med Kate och hennes jobbarkompisar på afterwork, käkade $5 pizza och drack $3 öl förra veckan. Jag jobbar väldigt mycket men i söndags hade jag min första HELA lediga dag på över 3 veckor, det var underbart ska jag säga er så jag ska börja ha söndagar lediga nu så jag "bara" jobbar 6 dagar i veckan. De sånt jag får ta så jag får vara i Sverige 4 underbara veckor!

Min lediga dag i söndags tillbringades åt en dagsbåttur med 150 andra människor. Det var Skandinaver, kanadensare och australenare men jag var nog den enda som inte var student. Vi klarade oss undan regnet och det blev en riktigt bra dag med grilning, volleyboll och dans.
Fredagskvällen var jag ute på en klubb här som jag inte varit på förut som var riktigt bra, grym musik! Jag höll mig till cola hela natten men ändå blev det senare än jag hade tänkt, jag kom nog hem vid 3:30. En bild från den natten med Andrew, Brendan, Elin & Adam.


Och nu var det dags att göra iordning lite lasagne att ha i frysen, har gruvat mig helakvällen för det så lika bra att få det gjort.Jag är så trött..

Jag ger er min morgon


Man tar sig tid

Detta är 3:e veckan då jag jobbat 7 dagar och jag tycker att det är ganska okej. Allting blir vad man gör det till och jag har haft det så tufft flera månader men nu börjar det äntligen gå min väg. Att nå sitt mål genom blod, svett och tårar är en härlig känsla, då känner jag mig stark!
Jag accepterar inte riktigt när människor skyller på att dem inte har tid. För mig betyder det att prioritera. Om man vill något så tar man sig tid till att göra det och om man då skyller på att dem inte har tid så är det helt enkelt inte viktigt för dem och erkänn det istället. Punkt slut.

Fredagen slutade jag tidigare från jobbet för att kunna gå på min första Australienska fotbollsmatch live, som jag har längtat. Tara hämtade upp mig efter jobbet och vi åkte hem till henne och killen. Satt och fördrinka lite och spelade SuperMario. Vi åkte till areanan där resten av pojkarna och flickorna var och matchen kunde börja. Och vi vann vilket gjorde allting perfekt. Väl hemma dog jag sängen direkt för att gå upp och jobba dagen efter. 

Fotbollsmatchen


På lördagkvällen skulle jag ha gått ut med några vänner från jobbet men för många öl från fotbolsmatchen kväen innan gjorde att jag inte skulle palla en sen kväll till och istället mötte Frida upp mig efter jobbet och vi tog en lång lång promenad och stannade till vid en italiensk resturang och käkade en underbar middag. Vi delade på en sallad och en pizza. Frida som jag numer bo med också och allting funkar superfint och jag kallar henne för Alfons eftersom det hon nog säger mest är "jag ska bara..."

Frida (a.k.a Alfons) är redo för Pizza


Nu är klockan 23:40, jag som ska upp kl 0530 är inte ett dugg trött. Eller ja jag har blivit lite som ett barn jag är trött egentligen men hittar på saker för att inte lägga mig. Så nu ska jag göra iordning min väska för jobbet imorgon,duscha och sova.J ag ska få ha babysimklasser nu också på simlärarjobbet, något nytt,spännande och otroligt roligt.

Det går bra nu. Över och ut.

Utelåst

Mina fina granne/vän Jenny ringde mig när jag nästan var hemma från jobbet och berättade att hon glömt nyckeln när hon lämnat lägenheten på morgonen och hennes rumskompis var inte hemma så vi passade på att ta en fika i centum. Blev lite middag för mig eftersom jag kom direkt från jobbet.

Den bästa dagen på simskolejobbet hittills, allting bara flöt på och ungarna var underbara!
Ungar kan prata om precis vadsomhelst det är de som gör demså underbara. Allting är så lätt.

Mitt under simmningen vill en liten kille öppna en dialog.
Elev: Ursäkta mig, Miss Amanda.
Jag: ja?
Elev: Vet du att detta är en fejktand (pekar på sin framtand).

Tack för informationen härliga unge, simma nu :)

Dagens utelåsta Jenny. Bilden är tagen från min födelsedagsmiddag.

Det blir en dag på stranden..

Ja, jag är ju faktiskt en regelbunden bloggare, 1 inlägg i veckan. Räcker inte det? hahaha. Jag suger, jag vet.

Jag jobbar och jobbar och pengarna rullar äntligen in, det går bra nu! Jag jobbar varje dag men det är det värt då jag kan umgås med de kära vännerna på kvällarna.
På tisdagar och torsdagar jobbar jag mellan 15-18 så då passar jag på att umgås på dagtid också. Häromdagen var jag och Courtney på stranden och gud vad underbart väder. Nu är sommaren på väg tilbaka till Gold Coast och vinden blåser äntligen varmare! En stor båt kom in jättenära stranden, ingen aning om varför, det såg lite roligt ut.Förra veckan åkte jag till Brisbane och röstade för valet 2010. Det ni,är man svensk i blodet så är man och fast att jag inte bor i landet längre så röstar jag för mina nära och kära som gör det.

RSS 2.0