overrasknings tarta

Tyvarr har den kidnappade flickan hittats dod. Ihjal gasad i bilen med sin pappa.. Sa pappan mordade en hel familj och sig sjalv och lamnade en liten bebid foraldralos. Man blir aldrig forvanad over hur sjuka folk kan vara...

Men nu till annat.. Jag har blivit forkyld, dem visade pa nyhetsmorgon att man skulle ta en spruta for att slippa vinter influensan men jag har nog redan fatt den.

Haromdagen overraskade jag en av mina svenska kompisar Elin pa hennes fodelsedag. Hennes sambo visste att jag skulle komma med tarta och present men Elin hade ingen aning. Det blev en mysig kvall, jag hade bakat en jordgubbstarta till henne

Har ar jag hos Elin med parthatt och tartan jag bakade till henne


Plankning Australia

I lördags när jag hade kompisar här så visade dem en lek som är den nya inne grejen här i Australien, det heter plankning. Vilket innebär att man ska ligga raklång (som en planka) på roliga ställen, tex soffryggen,cykelställ, stol osv vi gjorde det över solstolarna och jacuzzin.

Morgon efter alltså på söndagen ser vi på nyheterna att en 20årig kille i Brisbane(8mil norr ommig) avlidit när han gjorde plankan på balkongräcket, han tappade balansen och föll 7 våningar mot sin död.
Nu gjorde inte vi sånt extrem plankning men tänk dem som denna 20 åriga kille, har lite alkohol i kroppen och tänker inte efter och det går över gränsen och kan leda till döden.. det är läskigt att en "trend" kan gå så långt. Så nu har dem gjort plankning olagligt här, om man plankar får man böta.
Ännu en hemsk grej att berätta. Igårkväll(söndagkväll) skedde ett dubbelmord 1,5km från mig och den mördade kvinnans 5åriga dotter saknas. Dem tror att det är flickans pappa som mördat flickans mamma och hennes nya man, deras gemensamma bebis hittades i lägenheten levande. Nu hoppas alla på det bästa att flickan är i livet...

De 2 nyheterna är på tv non-stop idag.


cykel pub runda

ah vad jag alskar helger.. att fa umgas med dem man alskar och inte behova tanka pa tiden. Varit jattefint vader i helgen ocksa, strax over 20+ och sol. I lordags efter jobbet sa bestamde jag, Leesa och Tara for att gora en pubrunda pa vara cyklar. Sa det blev en runda pa totalt 15 km. Enkel 7,5km och vi tog en ol pa varje pub under 5 timmar... Sen gick vi pa en fodelsedagsfest.

Idag blev det en underbar sovmorgon, lite slapp dag och sen grillning i parken med vannerna. Nu ska jag ladda infor en ny skolvecka och traningsvecka, ser redan fram emot nasta helg da vi ska ha trevligheter har hos mig!


Hemmagjord sushi

Om det ar nagot jag alskar sa ar det sushi! sa mycket varianter, man kan ata som snack, lunch eller middag.
Jag ar husvakt just nu i 4 veckor, en familj som jag kanner val ar i Europa och jagh bor nu i deras hus medans de ar borta. Min uppgift ar att vakta huset och vattna blommorna 1 gang i veckan, hart arbete! haha Igarkvall bjod jag hit Elin och jag overraskade henne med att vi skulle gora var egen sushi och vilken succe det blev, fast vi gjorde valdigt mycket sushi sa nu har jag massor av det i kylen!

Elin i koket


All sushi vi gjorde, det ar en jumbotallrik!

RSS 2.0