Hajattack!!!

Igår(tisdag) vid 17tiden var det en hajattack på nobbys beach här i gold coast, ca 1 km från mig o Emma.

Lite läskigt då man inser att hajarna är runt omkring oss, ganska nära stranden.

Killen blev biten i benet när han surfade, ramlade av brädan och landade på hajen som blev sur och bet honom. Flera av mina kompisar känner tydligen honom också. Dem tror att det var en tjurhaj som är en av de vanligaste hajarna här på gold coast som finns både i floderna och havet.

Artikeln om hajattacken finns på http://Aftonbladet.se">Aftonbladet.se


Labb på sjukhuset med klassen

Jag är fortfarande sjuk.. Jag önskar att jag bara hade få kunnat vara hemma hela dagen och bli ompysslad men efter som jag pluggar vetenskap så har vi mycket labbar som alltid är obligatoriska, om jag missar en så dras det av på mitt betyg.

Så nu sitter jag på sjukhuset och väntar på att min anatomi labb ska börja, vi ska hålla på med skelett och muskler idag. Alla kroppsdelar som vi jobbar med är från riktiga människor så det låter lite läskigt men det är riktigt bra att se hur det ser ut egentligen istället för något färgglatt i en bok.

Organ/ben kan vara utplockat och ligga på en bänk som vi undersöker och på vissa stationer är det hela kroppen som antingen är öppnad eller delad så man ser hur allt sitter ihop, speciellt med muskler och så.

Jag tar en Ipren och biter ihop, om 3 timmar får jag åka hem..

Pluggar inför quizzen som vi har i slutet av varje labb


Sjukling

Igår morse (söndag morgon) vaknade jag upp med förkylning och feber.. Tusan.. Jag har inte tid att vara sjuk.

I lördags pluggade jag hela eftermiddagen och kvällen, fick middag lagad för mig och Emma var ute för att fira st Patricks day med några av mina kompisar, jag ville också med men kände att jag hade för mycket plugg att göra och vad händer istället? Jo jag blir sjuk.

Jag har inte varit sjuk på säkert ett halvår vilket är bra för jag är sjuk ganska ofta, jag skyller på att jag jobbar med barn..

Jag var iväg på skolan 10-13.30 idag när jag egentligen ska gå 9-17 men är man sjuk så är man..


Jag är tillbaka!!

Jag är tillbaka i bloggvärlden nu kära vänner och familj!
I de kommande dagarna ska jag berätta allt jag har gjort under dessa månader borta från bloggen, då jag varit upptagen med familjebesök, resor, flytt och vänner.

Här är en bild på mig och Emma(min syster) från i lördags hemma hos oss då vi hade sushi till middag innan vännerna kom över innan utgång i stan.

Vi försöker se it som japaner, syns det?


RSS 2.0