Komma-i-form, motion

MOTIONimage170

Nu när vi vet de största farorna för att åldras i förtid, vissa faktorer är lättare att undvika än andra. Ett av stora positiva stegen man kan göra är att börja MOTIONERA.

Med regelbunden motion ger god sömn och förbättrar blodcirkulationen, vilken kan till och med "backa" åldrandet, alltså att man ser fräschare och yngre ut.

Med bra blodcirkulation hjälper till att nära muskelvävnad och hud vilket ger en bättre hy. Oavsett sin kroppsstorlek och kroppsform får det dig att se bra ut.


Om du inte är typen som gillar att träna på gym och är istället promenadtypen

Ta då ca 30 min RASK promenad/dag, så får de dig att bli lite svettig och bränna kalorierna.

Svettning är kroppens sätt att göra sig av med giftiga ämnen i din kropp.

  

Om du gillar gym (som jag) tänk på att variera din träning, kanske med lite aerobics, intervalltränings, styrketräning osv..

Att träna med vikter ger det snabbaste resultatet att minska i vikt. Kroppen stramas upp och musklerna börjar synas, om du vill att musklerna ska bestå ska man äta mer. Genom att inte äta mer än förut kommer fett att förbrännas från kroppen.


Detta är nog en skillnad som märks mellan killar och tjejer med träning. Killar vill att musklerna ska synas, tjejerna vill att fettet ska försvinna.

Att ha en bra kondition är A och O när det handlar om att se hälsosam och fräsch ut. Om man som överviktigt har en bra kondition, så ser man ändå bra ut. Om man har "den rätta vikten" men har noll kondition, ser man mest hängig och trött ut.


Kommentarer
Postat av: Lina

herregud vilken bild! :D HAHA!

2008-03-09 @ 18:32:52
URL: http://linaveronica.blogg.se
Postat av: Emilia

haha så rolig bild! x) hoppas du haft en kanonhelg!

2008-03-09 @ 19:40:07
URL: http://goldenheartt.blogg.se
Postat av: Marthina

Du skrev att träna med vikter gör att man går ned i vikt snabbastt. Är det så?? hur och varför? tell me. Jag är insatt i sånt men inte så insatt :)

2008-03-09 @ 20:06:46
URL: http://marthinaas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Blogg/hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0