Sanna vänner är dem som står kvar när dem andra har gått

Vad skulle man göra utan vänner egentligen? Tänk på alla dem ensamma som inte har någon vän. Vännen som står vid din sida i gott och ont, en vän som älskar dig som du är, en vän du kan lita på, en vän som du delar minnen med.

Var rädd om era vänner. Vissa vänner kommer och går men håll hårt om dem som står kvar med dig i alla väder.

Min helg har varit en riktig umgåtshelg fast att jag har jobbat har jag fått in mycket tid med vännerna och det gillar jag, jag behöver det mer än någonsin just nu och det känns bra att jag vet att dem finns där för mig när som helst och hur som helst.

Lauren, jag och Lisa i fredagskväll på East


Igårkväll (lördag) middag hos Caroline med tjejerna


Jag och min granne Jenny myser på golvet


Så jag vill passa på att säga till alla mina vänner som ger mig en axe att gråta mot i tuffa tider, en varm kram på ens dåliga dagar och bara är där i mitt liv och i mitt hjärta. Kom ihåg, människor kanske kommer att glömma vad du säger men dem kommer aldrig att glömma hur du fick dem att känna.

TACK för att ni bringer lycka i mitt liv <3

Halloween

Jag tänkte skriva att det var min första halloween utomlands men så kom jag ju på att jag och Caroline firade hennes födelsedag på Gran Canaria 2006, så jag tar tillbaka det jag tänkte skriva. haha

Halloween helgen då som också är Carolines födelsedags helg blev riktigt lyckad. Efter jobbet på lördag gick jag hem, gjorde mig iordning till Amy Winehouse, tog med min den bakade födelsedags tårtan hem till Adam och Caroline där alla var samlade. Vi åt tårta och fördrack för att sedan gå tillsammans till The Avenue där vi dansade och hängde resten av kvällen.

Här är jag som Amy Winehouse


(klicka för att förstora)Halloween/Caroline födelsedagfest var en av dem kvällarna som jag bara ville stanna tiden och låta den vara för evigt, tänk omman kunde styra tiden.. det skulle vara makt.

Jag är fortfarande sjuk. Ni vet hur det bir med mig när jag blir sjuk så får jag allt på en gång. Först feber, sen förkyld och nu hostamen jag gick på yogan ikväll efter jobbet och det var riktigt skönt, precis vad jag behövde.


RSS 2.0