Kuala Lumpur

Nu har jag och Caroline varit i Malaysias huvudstad Kuala Lumpur i 4 natter tror jag det ar, svart att halla reda pa dagarna nar man inte har nagon "riktig vardag". Vi gillar den har staden, det ar fart och flakt, och riktigt fina byggnader om inte namna TwinTowers som lyser upp staden sa fint pa kvallstid.

Varat boende ar inte det lyxigaste men det ar billigt. Vi kallar det for varan lilla bunker, ar bara vara sangar och vara skor som ryms dar inne typ. haha


Vi kommer nu till billigare och billigare lander, sa det ar svart att halla sig fran shoppingen. Och har ar det pruta pruta pruta som galler, man kan latt pruta ner till halva priset, usch vad dem forsoker lura turisterna. Alla har ar ca en halvmeter kortare an mig och Caroline sa vi blir valdigt ut tittade och i affarerna ar dem sa radd att vi ska snatta att dem gar hack i hal pa oss, sa ingen ensam stund har inte.

Varje eftermiddag vid 17 tiden regnar och askar det, alltsa varje dag. Detar sa kvavt att luften blir tung och det ar inte sporegn vi pratar om, vi pratar om vattenfall!! jag och caroline sprang ca 30 meter igar, vi sprang fort och da var det som att vi hoppat ner i en sjo, det var helt sjukt. sa har galler det att passa pa att vara ute fram till kl 17 och sen vara ute pa kvallen.  haha

Vi har varit i en fagelpark dar man verkligen var uppi faglarna och hela parken var uppbyggt av nat sa ingen fagel ska kunna smita. Det var apor utanpa natet, apor finns det forresten overallt har, livsfarligt! haha, man kan inte lite pa dem, riktigt sota men dem ar sma monster.

Igar var vi ut med vara svenska grannar och var pa The Luna Bar pa 33:e vaningen pa ett hotell med utsikt over hela staden mellan TwinTowers och SkyTower, det var sa vackert! Men man fick inte ha med sig kameran in sa det var synd att man bara far ha minnet kvar sjalv i huvudet.

Imorgon drar vi vidare annu mer norrut till Penang med buss, vi har ingen aning hur lang tid det tar men lar ju ta nagra timmar. Sa vi kommer narmare och narmare Thailand dar vi ser fram emot strand, sol och bad :)

Kommentarer
Postat av: Allt Om The Hills.

Följ gärna bloggen med bloglovin så missar du inget om THE HILLS! Allt du behöver göra är att klicka dig in på min sida och trycka på den rosa knappen på sidan, lätt som en plätt :)

2009-03-07 @ 15:40:01
URL: http://alltomthehills.blogg.se/
Postat av: Babbi - [Design & Foto]

Hejsan! Vad härliga bilder! Om intresse finns för ny design till din blogg är du välkommen in till min sida, trevlig lördag!

2009-03-07 @ 15:43:04
URL: http://babbidesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Blogg/hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0