Good Friday

Lång fredag på engelska hade kunnat varit Long Friday men det heter Good Friday. Alla är lediga här som i Sverige och på Good Friday får man inte äta kött, men ingen vet varför, så är det bara.

Idag har jag och Beck fiskat, vi fick en varsin men för små för att kunna ta hem och äta fast att jag tyckte min var sor nog. Sen satt vi oss i parken och åt glass i det fina vädret innan vi åkte hem till Beck där hon visade mig runt och så fick jag träffa hennes hund Roxy som är 14 år gammal!!

På jobbfronten händer det ingenting.
Jag har nu skaffat ett certifikat så jag lagligt får servera alkohol vilket behövs om jag ska söka jobb inom bar/pub/restaurang så jag kanske slinke rin på den karriären eftersom det inte verkar som någon vill ha mig i klädbranshen för tillfället. Jag vill ju ha sysselsättning när de andra är på uni och jobbet och så jag får träffa folk och få lite inkomst. På tisdag när påskhelgen är över blir det full fart med jobbsökandet!

Imorgon är jag ensam hemma så jag tar det bara chill. Om det är sol så blir det nog en stranden dag och sen utgång på kvällen. Söndagen kommer att ängnas åt surfing, underbart!

Jag och Roxy


Kommentarer
Postat av: Hanna

Härligt att du har det bra gumman! Hoppas jobbletandet leder någonvart snart! Du brukar ha en förmåga att lösa saker till de bästa. Mail är på gång men jag har inte hunnit med. Tänker på dig iallafall. Glad påsk! PUSS

2010-04-03 @ 17:14:55
URL: http://hmkj.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Blogg/hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0