Att hata elektronik men att älska korvstroganoff!

Jag och Caroline köpte ett varsitt mobilt bredband igar som man laddar med visst antal timmar/månad och nu när jag satt in och skulle installera det så kom inte installationsprogrammet upp som det stod att det skulle göra. Och Ufb fanns inte på "DenHärDatorn" heller så jag kunde inte installera det manuellt. Jag ringde Martin så när han kommer senare i veckan ska han se efter om han hittar problemet och hoppas att det kan fixas. Jag hatar elektronik..

Vi har haft en liten mulen period här i Surfers Paradise nu det började i natten till torsdagen då jag vaknade kl 3 av åskan. Det blixtrade och small helt brutalt, åskan var precis ovanför oss i 1 timme och under den timmen hann jag inte räkna till 1 en enda gång mellan blixten och smällen. Det var lite läskigt och lite jobbigt att inte kunna sova..

Jag, Caroline & Gustav hängde på nattklubben 21 i lördagsUnder dessa dagar då det har varit mulet och vissa regnskurar så har vi varit på ett shoppingområde precis utanför Surfers som heter AustraliaFair. Vi har köpt gardiner till våra rum, sängkläder, drickglas och ljus. Jag köpte även 2 kuddar till, tvättkorg, väggspegel och lite annat smått som gör rummet mysigare och mer personligt. Det fanns jätte många outletsaffärer där så vi handlade riktigt billigt! Nu syns det att någon bor här i lägenheten, det blir mer och mer vårat hem.

Mitt rum efter lite shopping

 

Gustav (bekant från Östersund) är här i Surfers tillomed måndag. Han ska då åka till Perth där han ska plugga en termin så det är riktigt kul att umgås med honom nu när han är här eftersom han jobbade här för några år sedan så har han bra tips att komma med ;)

Igårkväll testade vi att göra korvstroganoff till middag. Eftersom det inte finns falukorv här och varmkorven är mjuk och kletig inuti så tog vi halvfrusen varmkorv (så den är hårdare och ej kletig) och delade i stroganoffstorlek. Vi tillagade det och smakade sedan och korvmänniska som jag är så smakade det helt underbart! 

Vi fick till det att det såg ut och smakade som svensk korvstroganoff så tro mig snart ska vi fixa de mjölkstuvade makaronerna också!!

Jag har haft svårt att sova pa ntäterna och hräomnatten var Conrad (En ödla som bor i vårat kök) i min säng och jag skulle fånga honom men han gömde sig för bra så jag gick in till Caroline och sov där. Conrad har vi inte sett sedan dess så vart är han nu??


Kommentarer
Postat av: Edit

Snygg blogg, as snygg :) <3

2010-02-02 @ 21:35:29
URL: http://ebbiit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Blogg/hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0