Påskcamping

Påskcampingen är nu över och gud så roligt och bra vi hade det! Det blev tillomed 3 nätter istället för 2, så jag missade en födelsedagsfest men jag hade det så trevligt på campingen så jag blev fast där.

Innan jag visar bilder och berättar om allt vi gjorde så måste jag visa hundarna vi hade med oss.
Opion som är en svart mops och Kirra som är en gul labrador. Opion är lugn, snäll, cool med sån härlig personlighet medans Kirra är galen, busig och energisk.
Ni som känner mig vet att jag gillar det som är knubbigt så såklart blev Opion min favorit!


Opion sitter med oss runt elden och kKrra i bilen på väg på äventyr.


Första dagen bestog av mycket bilkörande. Jag mötte upp Tara hemma hos henne som planerat och såklart stod hon där i pyjamas när hon egentligen skulle vara redo att åka. När Tara var klar mötte vi upp de andra för en tidig lunch innan vi påbörjade resan söder över. 3-4 timmar senare hamnade vi i Macleans som är en skottisk stad där dem hade en liten festival med säckpipor, det var mysigt att vakna till morgonen efter.

Camping vid floden i Macleans


Ala hjälper till att sätta upp tälten - Tara och Chris visar oss pingvin dansenDag 2 bestämde vi oss för att åka lite mer söderut till Yamba, solen strålade och vi hann med en del surf, bad, grillning osv. Vi hittade en ny campingplats, inte vid vattnet men vi kunde iallafall ha en campingeld och ha hundarna lösa.

Yamba strand där vi surfade


Den största spindeln jag någonsin har sett, nästan lika stor som min hand! - Steve klättrar i träd efter att vi kastade rugby bollen dit och sen lite dans fram mot kvällen (KLICKA PÅ BILD FÖR ATT FÖRSTORA)


Dag 3. Vi bestämde oss för att stanna på vår campingplats i Yamba ännu en natt. Vädret var inte kanon denna dag men vädret var inte på vår sida denna dag. Var mulet hea dagen och vi hade några regnskurar också. Dagen bestod av en fisketur, bada och powernaps.

Steve fick första fisken - Lisa ska träffa Steve med champagnekorken, hon missade totalt. (KLICKA PÅ BILD FÖR ATT FÖRSTORA)


Dag 4. sista dagen, vi tog en härlig sovmorgon innan vi packade upp våra saker. Vi åkte till havet där vi surfade, badade och hoppade från klipporna. Sen åt vi en sen lunch nere i byn innan det var dags att åka hem. Jag och Tara turades om att köra eftersom vi båda var trötta. Det blir aldrig mycket sömn på camping då man är uppe till sent och vaknar tidigt på morgonen av fågelkvitter och sol.

Tara med Kirra - Hopp från klippan ner i vattnet


Ibland behöver man en paus från vardagen som vi hade denna helg. Paus från tv, facebook. internet, telefon och andra problem. Man är bara med personer man gillar, gör roliga saker och gör minnen och vänner för livet.. att få en påminnelse om man livet egentligen handlar om.

Nu är jag tillbaka hemma men har ingen skola förrän nästa tisdag så det blir lite extrajobb och försöka komma ikapp med plugget. Jag är dunderförkyld så det blir nog inte så mycket träning som jag hoppats men jag ska iväg på en promenad på stranden nu.

Kommentarer
Postat av: Julia Salih

Hejsan

Nu är det så att jag startar veckans blogg på min blogg

Alltså , det är en tävling .

Om du läser detta inlägget :

http://jjjuliasalih.blogg.se/2011/april/tavling.html#comment

Så kommer du att förstå precis allt , !

Hoppas du kan va med i min tävling :)

2011-04-28 @ 19:17:10
URL: http://jjjuliasalih.blogg.se/
Postat av: Doowahdiddy

Det ser ut som att ni har haft det riktigt kul! :)

Allt bra med dig? :D

2011-04-28 @ 19:57:58
URL: http://doowahdiddy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Blogg/hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0