Hemmagjord sushi

Om det ar nagot jag alskar sa ar det sushi! sa mycket varianter, man kan ata som snack, lunch eller middag.
Jag ar husvakt just nu i 4 veckor, en familj som jag kanner val ar i Europa och jagh bor nu i deras hus medans de ar borta. Min uppgift ar att vakta huset och vattna blommorna 1 gang i veckan, hart arbete! haha Igarkvall bjod jag hit Elin och jag overraskade henne med att vi skulle gora var egen sushi och vilken succe det blev, fast vi gjorde valdigt mycket sushi sa nu har jag massor av det i kylen!

Elin i koket


All sushi vi gjorde, det ar en jumbotallrik!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag tycker inte riktigt om sushi.. men jag önskar att jag hade vart där ändååååååå!

Pöss!

2011-05-06 @ 17:10:38
URL: http://hmkj.wordpress.com
Postat av: Pebbels

Gud vilken snygg blogg du har :) om du har tid kan du väl titta in och ge mig lite tips om hur jag kan utveckla den puss

2011-05-31 @ 20:25:38
URL: http://adorably.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Intressant blogg! Det märks att du gillar att blogga!

2011-07-20 @ 07:31:21
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Replica Watches

www.watchsuk.co.uk is now happy to announce the option for customers to fit their replica watches with authentic Belgium grade diamonds from 0.5 to 2.00 carats on the bezels and casings of the watches. All diamonds come with a certificate of authenticity from GIA and can be verified worldwide.

watchsuk.co.uk provides Replica Rolex Watches of major brands names fitted with cutting edge machinery from UK and highly sophisticated Swiss movements and Austrian made tourbillon movements.

Watches at watchsuk.co.uk come with a 1 year warranty with 7 days money back and vigorous quality control procedures to ensure all watches arrive to customers with no defects and damage.

2011-11-01 @ 04:21:09
URL: http://www.watchsuk.co.uk
Postat av: replica watch

Watch collect site http://luxuryrolexwatch.webs.com

2011-11-26 @ 09:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Blogg/hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0